KEPAKARAN KAMI
Langkah Anda ke Arah Kerjaya Urutan yang Memuaskan
 
 
 
 

Urut Seluruh Badan


Terokai seni penyembuhan holistik melalui Kursus Urutan Seluruh Badan kami. Belajar cara mengurangkan tekanan dan ketegangan, memberikan rasa santai dan penyegaran kepada pelanggan anda.
 
 
 
 

Urutan Refleksologi


Meneroka dunia refleksologi dan membuka rahsia terapi tekanan. Kursus Urutan Refleksologi kami melengkapi anda dengan kemahiran untuk meningkatkan kesejahteraan dan kecergasan.
 
 
 
 

Urutan Aromaterapi


Tenggelam diri dalam dunia bau dan sensasi. Bersama kami, anda akan menguasai penggunaan minyak pati untuk memberikan perjalanan deria yang meningkatkan kesihatan fizikal dan emosi.
 
KISAH KAMI
Tukang Urut Bertauliah
Tim Bodycare Training Centre didaftarkan pada April 2003. Pengasas kami, Tim Low, memerhatikan bahawa rakyat Malaysia semakin peka tentang kesihatan dan lebih komited untuk menjadi sihat dari segi badan, minda, dan roh. Wawasan ini mendorong misi untuk menjadi pemimpin dalam bidang kecergasan sambil meningkatkan industri Kesihatan & Kecergasan Malaysia dan pelancongan.
PAKAR-PAKAR KAMI
Barisan Pakar Di Sebalik Seni

Master Tim

Master Alishah

Master Jesse

Master Zhi Hang

Master Han

KELEBIHAN MEMILIH KAMI
Tumpuan Jualan Unik

Ketahanan dan Pengalaman

Dengan lebih dari 20 tahun pengalaman dalam industri, Tim BodyCare Massage Academy menawarkan sejarah yang kaya dan pengalaman yang mendalam, menjadikannya pilihan yang dipercayai bagi tukang urut yang bercita-cita tinggi.

Bersijil Kerajaan

Akademi Urutan Tim BodyCare telah disahkan oleh Pusat Peperiksaan Urutan Sijil Kemahiran Malaysian, memastikan programnya memenuhi standard kerajaan yang tertinggi.

Pengajar Pakar

Akademi ini berbangga dengan pasukan pengajar yang sangat berkelayakan dan berpengalaman yang bersemangat untuk mengajar seni terapi urutan, refleksologi, dan kecergasan holistik.

Kurikulum Komprehensif

Menawarkan pelbagai kursus, Tim BodyCare Massage Academy menyediakan pendidikan menyeluruh yang merangkumi pelbagai teknik urutan, refleksologi, dan aromaterapi.

Bantuan Penempatan Kerja

Akademi kami menawarkan bantuan penempatan kerja, membantu graduan mendapatkan jawatan di pusat-pusat kesihatan, spa, dan persekitaran korporat utama, memastikan peralihan yang lancar ke dalam kerjaya mereka.

Pendidikan Lanjutan

Tim BodyCare Massage Academy menyediakan peluang untuk meneruskan pendidikan, membolehkan ahli terapi sentiasa dikemas kini dengan trend dan teknik industri terkini.

Jadual Yang Fleksibel

Menyedari keperluan fleksibiliti, akademi ini mungkin menawarkan jadual kelas yang boleh disesuaikan untuk menampung komitmen pelajar.

Peluang Rangkaian

Graduan Tim BodyCare Massage Academy mempunyai akses kepada rangkaian luas profesional dalam industri kesihatan, membuka pintu kepada potensi kerjasama dan peluang kerjaya.

Penyelesaian Kesejahteraan Korporat

Akademi ini juga menawarkan program kesihatan korporat melalui corporate-massage.com.my, menyediakan perkhidmatan urutan yang disesuaikan kepada peniaga yang ingin meningkatkan kesejahteraan dan produktiviti pekerja.

PELANGGAN KORPORAT KAMI
Bergabung untuk Kejayaan
Pengiktirafan dan Akreditasi Kami

Ministry of Domestic Trade Co-operative Consumerism

MEDC:FV.(S) 20/171/1/456

TEKUN KPE/10/20(260)

Industry Excellence Award 2011

Export License 331110

JPK PD 5207

Ministry of Woman Family & Community Development

Ministry of Youth and Sports

ISO 9001:2000 KLR0500330

 
 

Hubungi Kami

Tim Bodycare Training Centre

200303040973 (001403695-D)

Gallery 3, Ground Floor, Menara PKNS, Jalan Yong Shook Lin, 46050 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Imbas Di Sini Untuk Menambah
Tim Bodycare Training Centre's Kod QR
Tim Bodycare Training Centre

    Nombor Telefon
    Fax
    Alamat E-mel
    Waktu Operasi